Vyhľadávanie:

Stretnutia s prezidentom

Stretnutia s prezidentom

Na budúci piatok dva mítingy - ráno, aj poobede

Už na budúci týždeň v pondelok sa v hádzanárskej hale na Všešportovom areáli začne séria stretnutí prezidenta a členov vrcholového vedenia U. S. Steel Košice so zamestnancami. V pondelok boli do jednotlivých závodov a prevádzok distribuované lístky, ktorými sa treba pri vstupe do haly preukázať.

Nezabudnite si so sebou vziať identifikačnú kartičku, ktorá bude slúžiť na registráciu pri príchode i odchode z mítingu. Stretnutí bude dovedna šesť. Od pondelka do štvrtka vždy po jednom, a to so začiatkom o 8.20 hodine.

V piatok budú mítingy dva. Jeden v rovnakom čase, ako po ostatné dni, o 8.20, druhý sa začne popoludní o 13.00 hodine. Zúčastnia sa na nich aj zamestnanci spoločností, ktoré vlani i začiatkom tohto roku pribudli do skupiny U. S. Steel Košice. Na raňajšie mítingy budú na zastávke (smer Šaca) pristavené tri veľké autobusy s odchodom o 7.15 a 7.30 hodine, v piatok popoludní s odchodom o 12.00 a 12.15 hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...