Vyhľadávanie:

Stretnutia s prezidentom už o necelé dva týždne

Stretnutia s prezidentom už o necelé dva týždne

Už o necelé dva týždne, v dňoch od 9. do 12. mája 2006, sa v Hádzanárskej hale vo Všešportovom areáli v Košiciach uskutočnia stretnutia zamestnancov s prezidentom Davidom H. Lohrom a členmi vrcholového manažmentu U. S. Steel Košice. Hovoriť sa bude o bezpečnosti pri práci, situácii na trhu s oceľou, kvalite výroby a investičných zámeroch spoločnosti.

"Pôjde o pracovné stretnutia, preto je účasť každého zamestnanca na nich povinná," informuje viceprezident pre pracovné vzťahy a motiváciu Martin Pitorák. "Nadriadení im to majú umožniť, berúc pritom do úvahy, predovšetkým vo výrobných prevádzkach, potrebu rovnomerného rozdelenia ľudí na zmenách tak, aby nebola obmedzená výroba. Na výbere termínu sa môže manažér so zamestnancom dohodnúť. V prípade, že sa zamestnanec na stretnutí zúčastní v čase svojho osobného voľna, patrí mu náhradné voľno v rozsahu troch hodín."

Distribúcia lístkov na stretnutia, ktoré budú farebne odlíšené a očíslované, sa začala prostredníctvom Servisu ľudských zdrojov včera. Ich prevzatie potvrdí každý zamestnanec svojím podpisom. Odovzdať ich treba pri vstupe do haly, kde sa bude treba preukázať aj identifikačnou kartou.

Stretnutí bude dovedna šesť. V utorok a stredu po jednom dopoludnia, vo štvrtok a piatok po dve, okrem dopoludnia aj popoludní. Ráno je príchod zamestnancov do haly plánovaný od 7.00 do 8.15 hodiny, samotný míting sa uskutoční od 8.30 do 10.00 hodiny. Popoludní je príchod zamestnancov do haly plánovaný od 11.00 hodiny. Míting sa začne o 12.00 hodine. Doprava je zabezpečená v podobnom rozsahu ako v minulom roku. Harmonogram na str. 6.

Doprava na mítingy so zamestnancami

Doprava na mítingy bude zabezpečená prostredníctvom dostatočného počtu autobusov.

UTOROK 9. mája
STREDA 10. mája
Čas odchodu: 7.10 hod. zo Vstupného areálu U. S. Steel Košice
Čas návratu: 10.00 hod od Hádzanárskej haly VŠA z priestoru medzi Baumaxom a Hornbachom

ŠTVRTOK 11. mája
PIATOK 12. mája
Dopoludnia rovnaký čas odchodu a návratu ako predošlé dni.
Popoludní:
Čas odchodu: 11.00 hod. zo Vstupného areálu U. S. Steel Košice.
Čas návratu: 13.30 hod. od Hádzanárskej haly VŠA z priestoru medzi Baumaxom a Hornbachom
Električky v týchto dňoch budú premávať bez zmeny. Autobusové linky MHD č. 21, 25, 38 a 56 a spoje RA5, RA6, RA7 a RA8 budú mať mimoriadnu zastávku pri OC Kaufland.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...