Vyhľadávanie:

Stretnutie dôchodcov

Stretnutie dôchodcov

Bývalí zamestnanci divízneho závodu Radiátory a rúry spomínali

Šesťdesiatpäť bývalých zamestnancov bývalej Hutníckej druhovýroby (dnes divízny závod Radiátory a rúry) sa 18. septembra zišlo na stretnutí dôchodcov, ktoré pripravil Závodný výbor OZ METALURG divízneho závodu Radiátory a rúry.

Medzi bývalých železiarov prišiel generálny manažér pre valcovne Ladislav Hanuščalka, riaditeľ DZ Radiátory a rúry Jaroslav Grutka a hlavný manažér pre podporu divízneho závodu Vladimír Timko. Odborovú organizáciu reprezentovali predseda ZV OZ METALURG Ivan Dávid a členovia závodného výboru.

Hostí privítal predseda odborovej organizácie, manažéri informovali o najnovších organizačných zmenách v divíznom závode, s ktorou súvisí aj zmena jeho názvu. Voľnú časť programu vyplnili rozhovory, počúvanie hudby a spev. Jeho iniciátorkami sú na stretnutiach zvyčajne ženy, ktoré tvoria väčšinu dôchodcov závodu. Prítomnosť závodného lekára Alexandra Lakatoša, s ktorým sa mnohí stretávali počas svojho pôsobenia v závode, využili na možnosť dať si odmerať tlak a vypočuť si rady, ako vo svojom veku zdravo žiť.

Bývalí kolegovia sa živo zaujímali hlavne o dianie v závode, ale i v spoločnosti U. S. Steel Košice. Chceli tiež vedieť, či by sa takéto stretnutia nemohli konať častejšie. Pri lúčení sa v očiach nejedného objavila veru aj slzička.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...