Vyhľadávanie:

Stretnutie s poľskými obchodnými partnermi

Stretnutie s poľskými obchodnými partnermi

V Poznani, v príjemnom prostredí jazera Malta, sa uplynulý týždeň zišli obchodníci U. S. Steel Košice s poľskými zákazníkmi.

"Aj tohto roku sme mali možnosť privítať našich poľských obchodných partnerov na už tradičnej Coctail Party, ktorá sa uskutočnila v rámci medzinárodného veľtrhu Metalforum v Poznani," informoval o 7. ročníku podujatia generálny manažér U. S. Steel Košice pre stredoeurópsky región Gabriel Holub. "Je to skvelá príležitosť stretnúť našich kľúčových obchodných partnerov, poďakovať sa im za spoluprácu a podporu a zároveň aj možnosť zhodnotiť doterajšiu obchodnú spoluprácu a vytýčiť si spoločné ciele. Na tohtoročnom podujatí sa zúčastnil i viceprezident U. S. Steel Košice pre predaj a marketing Peter J. Alvarado a výkonný riaditeľ pre predaj a marketing Wiliam L. Reder, ktorí vo svojich príhovoroch zdôraznili význam poľského trhu pre spoločnosť a vyzdvihli tiež spoluprácu s našimi partnermi na tomto teritóriu."

Stretnutie sa uskutočnilo v príjemnej uvoľnenej atmosfére a podľa ohlasov všetci účastníci boli s priebehom i výsledkami podujatia mimoriadne spokojní.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...