Vyhľadávanie:

Striebro pre dorastencov HC Košice

Striebro pre dorastencov HC Košice

V košickej Steel aréne sa v polovici augusta konal 37. ročník najstaršieho hokejového dorasteneckého turnaja na Slovensku o Memoriál Ladislava Trojáka. Okrem domácich dorastencov z HC Košice a úradujúcich majstrov Slovenska z HK ŠKP Poprad štartovali v turnaji aj mladí hokejisti z Dukly Trenčín a HC 05 Banská Bystrica. Hralo sa systémom každý s každým s týmito výsledkami: HC Košice – Poprad 2:2 (1:1, 0:0, 1:1), B. Bystrica – Trenčín 0:4 (0:4, 0:0, 0:0), Poprad – Trenčín 2:4 (1:2, 1:1, 0:1), HC Košice – B. Bystrica 6:3 (3:1,1:1, 2:1), Poprad – B. Bystrica 3:1 (0:0, 1:1, 2:0), a HC Košice – Trenčín 1:1 (0:0, 0:1, 1:0).

Víťazom turnaja sa stali dorastenci Dukly Trenčín, na 2. mieste skončili naši chlapci z HC Košice a tretiu priečku obsadili hráči z Popradu. Štvrté miesto patrilo družstvu Banskej Bystrice. Za najlepšieho brankára turnaja vyhlásili organizátori nášho Kristiána Adamka, najlepším obrancom sa stal Tomáš Božoň z Popradu, najlepším útočníkom bol Michal Matoušek z Banskej Bystrice a cenu pre najlepšieho hráča turnaja si prevzal Richard Jakubec z Trenčína. O zisk strieborných medailí sa z tímu HC Košice pričinili: brankári Kristián Adamko a Gabriel Patrik, obrancovia Adam Markuš, Ján Bajtoš, Tomáš Veteška, Adrián Palacko, Samuel Sirotňák, Viktor Juraško, Adam Peter Garaj, Matej Pálfy a Matej Tauber, útočníci Samuel Pavlík, Tristan Kozma, Jakub Lovaš, Samuel Sárossy, Patrik Barger, Samuel Nagy, Juraj Eliáš, Adam Matej, Ondrej Lukačik, Oliver Glitta, Tomislav Tamáš, Ján Munka, Jakub Fic, Ivan Čavara a Rastislav Turanik.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...