Vyhľadávanie:

Štrnástim čitateľom ponúkame lístky na festival národnostných menšín v Humennom

Štrnástim čitateľom ponúkame lístky na festival národnostných menšín v Humennom

Tento piatok sa v Humennom uskutoční 3. festival národnostných menšín. Už od 10. hodiny dopoludnia budú v meste otvorené prezentačné a predajné stánky historických a ľudových remesiel a tradičných jedál a uskutoční sa vernisáž viacerých výstav. Od 11. hodiny vystúpia na námestí pred Domom kultúry rôzne folklórne súbory. Súbory národnostných menšín sa v amfiteátri predstavia od 12.00 do 17.30 hod. v prvej časti galaprogramu. Druhá časť programu sa v humenskom amfiteátri začne o 19.00 hod. V programe Umelci utečencom vystúpia Sahraa Karimi, Ibrahim Maiga a Kmeťo Band. Nasledovať bude galaprogram III. Festivalu národnostných menšín, v ktorom sa predstaví Szvorák Katalin z Maďarska a skupina Csámborgó zo Slovenska, Zuzana Miklošová, FS Železiar a Iveta Bartošová. Program moderuje Vlado Voštinár. Viac informácií nájdete na www.narodnostnyfestival.sk.

U. S. Steel Košice je hlavným reklamným partnerom tohto podujatia. Ak máte záujem o vstupenky na večerný Galaprogram, prihláste sa zajtra v redakcii Oceľ východu. K dispozícii máme 14 lístkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...