Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí vyrastú vo fabrike už na budúci týždeň

Stromčeky prianí vyrastú vo fabrike už na budúci týždeň

Už na budúci týždeň v utorok 12. novembra 2013 sa podľa tradície, ktorá začala písať svoju históriu pred siedmimi rokmi, objavia vo fabrike vianočné stromčeky prianí. Cieľom tohtoročného projektu, ktorý si vzala pod patronát manželka prezidenta U. S. Steel Košice Kathleen Babcokeová, je potešiť počas najkrajších sviatkov v roku deti, ku ktorým osud nebol veľmi žičlivý. Kým jedni ho neprežijú v kruhu svojich rodín a nepoznajú láskavú ruku mamy či otca, tie druhé to šťastie majú, no život ich ťažko skúša už odmala. Na stromčekoch, ktoré pomôžu ozdobiť manželky členov vrcholového manažmentu spoločnosti, nájdeme dovedna sedemdesiatštyri kartičiek v podobe stromčekov a anjelikov, na ktoré napísali svoje najtajnejšie želania deti našich kolegov v zložitej životnej situácii a deti z partnerského Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci.

"Stabilné stromčeky železiari nájdu vo vestibule hlavnej administratívnej budovy a v budove jedálne Vstupný areál. Tretí stromček bude putovný. Od 12. do 13. novembra ho umiestnime v priestoroch hlavnej vrátnice 2A, od 14. do 15. novembra v budove Predaja a 16. novembra v budove bývalého ÚRK," uviedla Slávka Tvrdoňová z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy. "Darčeky možno doručiť každý pracovný deň od 6.00 do 15.00 hod. do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, č. d. 202 alebo 103, no najneskôr do 26. novembra 2013." Viac informácií získate na telefónnych číslach 34915, 0917 704 467 alebo 33611.

Deti z Podolínca sa za to, že na nich košickí oceliari nielen v predvianočnom čase myslia, chcú odvďačiť aj koncertom. Chcete si ho vychutnať tiež a byť pri tom, keď si budú chlapci a dievčatá v detskom domove rozbaľovať darčeky? Prihláste sa na vyššie uvedených telefónnych číslach do 26. novembra 2013. Do Podolínca vypravíme v nedeľu 1. decembra 2013 autobus.

Spomedzi všetkých ľudí s dobrým srdcom, ktorí potešia deti ich vysneným darčekom, vyžrebujeme troch. Získajú vstupenky na vianočný benefičný koncert, ktorý sa uskutoční 6. decembra 2013 v Štátnom divadle v Košiciach a bude dôstojným vyvrcholením celoročných charitatívnych aktivít spoločnosti U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...