Vyhľadávanie:

Študenti odchádzali z letnej stáže v U. S. Steel Košice spokojní

Študenti odchádzali z letnej stáže v U. S. Steel Košice spokojní

Spoločným stretnutím v Medzeve s predstaviteľmi košickej oceliarne, medzi ktorými nechýbali viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák, viceprezident pre vonkajšie vzťahy, riadenie a rozvoj podnikania Miroslav Kiraľvarga, viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a služby Elena Petrášková, generálni manažéri, riaditelia odborných útvarov i mentori z jednotlivých divíznych závodov a úsekov, sa štyridsaťtri študentov vysokých škôl a univerzít zo Slovenska i zahraničia, rozlúčilo koncom augusta s dvojmesačnou letnou stážou v U. S. Steel Košice. 

A ako nám mnohí z nich potvrdili, vymeniť chvíle prázdninového ničnerobenia za prácu v košickej oceliarni, sa im vyplatilo. Nielen pre nadviazanie nových kontaktov a priateľstiev, ale predovšetkým pre získanie  skúseností z práce košických oceliarov a pri riešení konkrétnych projektov i pre nadobudnutie manažérskych zručností na cielene zameraných tréningoch, ktoré si mimochodom veľmi pochvaľovali.

Stretnutie s manažérmi U. S. Steel Košice a mentormi, ktorí ich počas stáže viedli, bolo príležitosťou na voľnú debatu o rôznych témach i na odovzdanie certifikátov o absolvovaní letnej stáže.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...