Vyhľadávanie:

Študentská vedecká odborná konferencia

Študentská vedecká odborná konferencia

Dnes, 20. apríla 2005, sa začal v poradí už šiesty ročník študentskej vedeckej odbornej konferencie Metalurgia 2005. Organizuje ju každý rok Hutnícka fakulta Technickej univerzity v Košiciach s cieľom podporiť rozvoj talentu, kreatívneho myslenia a tvorivých schopností budúcich hutníkov a poskytnúť im príležitosť na prezentáciu samostatnej odbornej činnosti. Podujatie, ktoré má súťažný charakter a do ktorého sa v priebehu jeho existencie zapojilo vyše dvesto študentov zo Slovenska, ale i zahraničia, podporuje aj spoločnosť U. S. Steel Košice.

Podľa informácií Marianny Bartošovej, predsedníčky organizačného výboru konferencie, súťažiť sa bude 20. apríla tohto roku v piatich sekciách, a to Hutníctvo kovov, Materiálové inžinierstvo, Energetické inžinierstvo a priemyselná keramika, Environmentalistika a Inžinierstvo riadenia priemyslu. Jednotlivé komisie, v ktorých budú mať svojich zástupcov aj vedecké inštitúcie alebo priemyselné podniky, budú pri prácach hodnotiť najmä ich obsah, grafickú úroveň, diskusiu, schopnosť študenta obhájiť výsledky svojej práce, ale aj jej celkovú prezentáciu a vystupovanie. Na víťazov každej sekcie čakajú finančné odmeny. Podrobnejšie informácie prinesieme v budúcom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...