Vyhľadávanie:

Štyri zápasy bez prehry

Štyri zápasy bez prehry

Hokej
Obranca HC Košice Pavol Segľa (pri streľbe v bielom drese) sa v každom stretnutí snaží prekonať brankára súpera, no zatiaľ sa mu to v tejto sezóne ani raz nepodarilo.

Hokejisti HC Košice sú v extraligovej tabuľke stále na štvrtej priečke, ale od tretieho miesta ich delí už len sedem bodov. Výborne im vyšla rozlúčka so starým rokom i vstup do nového roku. Naposledy prehrali 2:4 ešte 14. decembra na ľade súpera v Trenčíne, odvtedy neokúsili trpkosť prehry. V 35. kole, ktoré bolo na programe 28. decembra, doma vyhrali nad Liptovským Mikulášom 5:2, potom sa so starým rokom rozlúčili 30. decembra víťazstvom 2:0 v Skalici.

Po Novom roku sa im vydarila tohtoročná extraligová premiéra v Bratislave, kde v úvodnom zápase piatej šestiny základnej časti remizovali pred televíznymi kamerami s majstrovským Slovanom 2:2 a tento utorok na Troch kráľov zvíťazili u nováčika v Nitre 5:3. Štyri zápasy bez prehry pomohli nášmu tímu odpútať sa od doťahujúcej Žiliny, pred ktorou majú zverenci trénerov Milana Jančušku a Róberta Spišáka už 12 bodový náskok.

Do skončenia základnej časti zostáva ešte šestnásť kôl a v porovnaní s tretím Zvolenom má naše mužstvo zápas k dobru. Navyše s týmto súperom sa hokejisti HC Košice stretnú ešte dvakrát, takže šanca Košičanov, "poskočiť" zo štvrtej na tretiu priečku, je celkom reálna. Už zajtra sa naši hokejisti predstavia po prvýkrát v roku 2004 svojim fanúšikom na domácom ľade, na ktorom privítajú Martin. S týmto súperom sa v tejto sezóne stretli už štyri razy a zo vzájomných súbojov majú priaznivú bilanciu, keď trikrát nad Martinom vyhrali 5:2, 7:0 a 7:2, a iba v jednom zápase v druhej šestine mu podľahli 1:3.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...