Vyhľadávanie:

Súčasťou bohatého programu aj konferencia Metalurgia 2017

Súčasťou bohatého programu aj konferencia Metalurgia 2017

Súčasťou bohatého programu aj konferencia Metalurgia 2017

Hutnícka fakulta Technickej univerzity v Košiciach chystá na stredu 12. apríla 2017 pre študentov a učiteľov stredných škôl, ale aj rodičov budúcich vysokoškolákov svoj historicky druhý Deň otvorených dverí.

„Naša fakulta a všetky tri ústavy - ústav metalurgie, ústav materiálov a ústav recyklačných technológií pripravujú pre záujemcov o štúdium počas druhého ročníka samostatného dňa otvorených dverí bohatý program, v rámci ktorého budú mať možnosť získať mnohé zaujímavé informácie o štúdiu, študijných odboroch a o živote vysokoškolákov. Podujatie slávnostne otvorí o 10. hodine dekanka fakulty doc. Ing. Iveta Vasková, PhD., následne budú predstavené študijné programy a študentský život na fakulte,“ informuje prodekan pre vonkajšie vzťahy a marketing hutníckej fakulty doc. Ing. Dušan Oráč, PhD. Dodal tiež, že súčasťou chystaného programu sú aj prehliadky jednotlivých laboratórií a pracovísk ústavov spojené s praktickými ukážkami ich činnosti.

„Účastníci podujatia budú mať tiež príležitosť zažiť niečo z reálneho študentského života, keďže sa v tento deň uskutoční študentská vedecká odborná konferencia Metalurgia 2017, ktorá má súťažný charakter a ktorá je prezentáciou študentských odborných prác vysokých škôl alebo univerzít zo Slovenska, ale i zahraničia.“

Všetky informácie a podrobný program nájdete na web stránke je uverejnený aj na webovej stránke http://web.tuke.sk/hf/den_otvorenych_dveri2017/index.html

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...