Vyhľadávanie:

Súperovi nedali šancu

Súperovi nedali šancu

Tím Košice Super Stars zdolal Bohemiu Steelers 8:3 a na zápasy vedie 4:2

Vo štvrtok, 22. marca, sa uskutočnil v Steel Aréne po extraligovom semifinálovom zápase Košice - Trenčín netradičný hokejový zápas medzi zamestnancami obchodného úseku USSK Košice Super Stars a zákazníkmi z rôznych výrobných firiem z Českej republiky Bohemia Steelers. Domáci celok v tomto zápase posilnil aj prezident hokejového klubu HC Košice Ľubomír Veme, ktorému sa strelecky darilo. Súboj na ľade bol už šiestym vzájomným zápasom, v ktorom tentoraz vyhrali Košice Super Stars vysoko 8:3 (1:1, 5:2, 2:0).

V sérii vzájomných duelov týchto dvoch súperov od roku 2003 vedú Košičania na zápasy 4:2. Už vlani sa hokejisti z radov manažérov a obchodníkov USSK na súpera dobre pripravili a zaslúžene v piatom zápase vyhrali 8:2. Výkon z vlaňajška zopakovali a opäť svojmu súperovi uštedrili osem gólov. Hostia z Bohemie dokázali držať krok s domácim mužstvom iba v prvej tretine. Do vedenia ich dostal už v 4. minúte presnou strelou Mašín, v poslednej minúte úvodnej tretiny však Lang vyrovnal.

Aj úvod druhého dejstva lepšie vyšiel hosťom, ktorí sa zásluhou Puchara opäť dostali do vedenia. Lenže potom sa Košičania rozohrali, Udodik vyrovnal na 2:2 a Veme už dostal v 9. minúte druhej tretiny náš tím do vedenia 3:2. Štvrtý gól strelil v 11. minúte Lang a o dve minúty na to Bolf zvýšil na 5:2. Až potom sa presným zásahom prezentoval svojím druhým gólom v zápase hosťujúci Puchar, ale bodku za 2. tretinou dal v poslednej minúte strelecky disponovaný Lang.

V záverečnej tretine hosťom ubúdali sily, čo domáci využili na strelenie ďalších dvoch gólov, ktorých autormi boli Jesenský a Veme. Mužstvo Košice Super Stars nastúpilo na zápas v tejto zostave: v bránke bol Miroslav Kiraľvarga junior - obranné dvojice tvorili Jesenský - Rogers, Duff - Perun a Rusič - Bajus, útočné formácie hrali v zložení Maďar - Lang - Palai, Kunc - Kuzár - Veme a Kováč - Bolf - Udodik a Šesták.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...