Vyhľadávanie:

Súťaž Language School Star má svojich víťazov

Súťaž Language School Star má svojich víťazov

Minulý týždeň v piatok, 3. júna 2005, sa v kinosále Spoločenského pavilónu v Košiciach uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže Language School Star, ktorú zorganizovalo Vzdelávacie a poradenské centrum a. s. V prvom ročníku súťaže komisia na základe výsledkov hodnotiaceho dotazníka, ktorý vyplňovali obe strany, teda študenti i lektori, nominovala na víťazov v oboch kategóriách dvadsať lektorov a rovnaký počet študentov.

Medzi nominovanými v kategórii Najlepší študent boli aj dvanásti zamestnanci spoločnosti U. S. Steel Košice. Vypočuť si konečný verdikt prišli i manažéri z košickej huty. Riaditeľ útvaru Personálny servis a vzdelávanie Milan Polča v svojom príhovore poďakoval vedeniu Vzdelávacieho a poradenského centra za zorganizovanie súťaže a jej projekt ocenil najmä v súvislosti s motiváciou zamestnancov U. S. Steel Košice zlepšovať svoje jazykové schopnosti.

A kto sa stal hviezdou súťaže, ktorej cieľom bolo prispieť k rozvoju vzdelávania a zvyšovaniu jazykovej úrovne lektorov i zamestnancov spoločností so zahraničnou účasťou? Prvé miesto v kategórii študentov a s ním i zájazd do Londýna získal Ladislav Bodnár z U. S. Steel Košice, druhú priečku obsadila tiež hutníčka - Mária Árvayová, tretiu Patrícia Brutovská z VSE, a.s.

V súťaži lektorov sa najviac darilo Nikolete Lengeňovej, druhá skončila Henrieta Vargová a tretia Ivana Kronová.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...