Vyhľadávanie:

Talenty sa predstavili v Cinefile

Talenty sa predstavili v Cinefile

U. S. Steel Košice organizuje štvrtý ročník súťaže Talent Night

Talent Night
Medzi hudobnými skupinami a sólovými spevákmi sme našli takých, ktorí sa súťaže Talent Night zúčastnili už aj v minulosti. Konkrétne chlapci z kapely Garáž 2455 (na snímke) skúšali šťastie už po štvrtýkrát.

U. S. Steel Košice už po štvrtýkrát dáva priestor talentovaným hudobníkom, spevákom a tanečníkom. Tohtoročným výberovým kolám súťaže Talent Night 2004 prepožičal priestory divadelný klub Cinefil na Dominikánskom námestí.

Od pondelka do stredy sa tam koná výber najlepších hudobných skupín, spevákov a tanečníkov. O tom, že súťaž si z roka na rok získava viac priaznivcov, svedčí dvojnásobný počet prihlášok. Na adresu Vonkajších vzťahov ich prišlo 282, čo predstavuje až 806 účinkujúcich. Najväčší záujem bol v kategórii hudobné skupiny. Tie bojovali o priazeň poroty v pondelok a utorok do neskorého večera. Zástupcovia hudobných vydavateľstiev, ktorí sú členmi odbornej poroty, sú zárukou, že na septembrovom finálovom večeri v Štátnom divadle a na Hlavnej ulici uvidíme skutočne tých najlepších.

Ceny pre víťazov sú lákavé. Najtalentovanejší totiž dostanú príležitosť nahrať svoju pieseň v štúdiu, natočiť videoklip a pripraviť vlastný fotobook. Úspech v súťaži môže byť prvým krokom na ceste za slávou. Atmosféru výberových kôl a mená 12 finalistov vám prinesieme v rozšírenom vydaní Ocele východu spolu s farebnou prílohou fotografií.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...