Vyhľadávanie:

Tenisti na troch miestach

Tenisti na troch miestach

Letná olympiáda zamestnancov U. S. Steel Košice klope na dvere. Dvadsiaty prvý ročník obľúbeného podujatia sa uskutoční už na budúci týždeň v piatok 26. augusta a v sobotu 27. augusta. Dvanásť individuálnych a kolektívnych športových odvetví doplnia ešte 3. septembra trinásty šport - golf, ktorý odohrajú v golfovom areáli na Aničke a v sobotu 24. septembra štrnásty šport - softbal.

Do zápolení sa prihlásilo 1 046 rekreačných športovcov firmy. Ako sme už v predstihu oznámili, v tomto roku budú stolní tenisti, volejbalisti a tenisti súťažiť na nových športoviskách. Stolní tenisti sa sťahujú z telocvične vysokoškolských internátov na Jedlíkovej ulici do herne na štadióne Lokomotívy v Čermeli. Z Jedlíkovej sa sťahuje aj volejbal. Hrať sa bude v telocvičniach vysokoškolských internátov UPJŠ na Medickej. Tenisti a tenistky odohrali v minulosti svoje zápasy na antukových dvorcoch v Mestskom parku. Pôvodne sme avizovali, že v tomto roku sa presúvajú na dvorce tenisového areálu na Aničke, ale všetko sa zmenilo. Hrať sa bude na troch miestach. Na dvorcoch penziónu SET za Spoločenským pavilónom, na antuke pri vysokoškolských internátoch na Medickej a v tenisovom areáli na KVP (za mostom na Bratislavskej ulici 12). Všetkým účastníkom tenisového turnaja bude po vyžrebovaní pavúkov jednotlivých vekových kategórií e-mailom a na intranete na stránke Šport oznámené, na ktorých dvorcoch budú hrať.

Slávnostný ceremoniál otvorenia letnej olympiády sa uskutoční v piatok 26. augusta o 15.15 hod. na štadióne TU Košice na Watsonovej ulici. Pre športovcov, ktorí prídu priamo zo zamestnania, uverejňujeme odchody električiek R zo vstupného areálu do Košíc. R3 - 14.05, 14.15, 14.23, 14.31 a 14.57 hod. R4 - 14.17 hod. a R7 - 14.43 hod. Okrem týchto spojov bude k dispozícii objednaná erka s označením olympijská električka. Tá bude mať odchod zo vstupného areálu o 14.26 hod. a olympionikov dopraví na konečnú zastávku R4 pri štadióne na ulici B. Nemcovej. Po skončení otváracieho ceremoniálu bude mať táto erka odchod od štadióna o 16.15 hod. k OC Optima. Môžu ju využiť súťažiaci vo volejbale, bowlingu, squashi a tenise.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...