Vyhľadávanie:

Termín uzávierky - tento piatok!

Termín uzávierky - tento piatok!

Mikulášska výtvarná súťaž

Termín uzávierky mikulášskej výtvarnej súťaže je v piatok 10. novembra, a preto by sme vás chceli upozorniť, že zostávajú už len dva dni na to, aby ste nám poslali alebo priniesli obrázky. Na druhú stranu, prosím, napíšte, čo by ste radi dostali od Mikuláša. Všetky deti, ktoré sa zapoja do súťaže dostanú sladkosť a naviac vyberieme niekoľko najvtipnejších, najkrajších a najrealizovateľnejnejších nápadov, ktoré pošleme Mikulášovi a on vám ich splní. Víťaz dostane od spoločnosti U. S. Steel Košice hodnotnú cenu - mobilný telefón. Víťazný obrázok bude zároveň podkladom na reklamnú kampaň k podujatiu Večer splnených mikulášskych prianí, ale niečo za niečo! a uvidíme ho pred akciou na plagátoch, letákoch, mestských osvetlených reklamných plochách, pozvánkach a v Korzári.

Titulok Niečo za niečo iste poznáte z televíznej obrazovky, kde moderátor Roman Pomajbo zadáva úlohy a súťažiaci po úspešnom zdolaní skúšky niečo dostanú. Zahrajte sa s nami aj vy na túto hru a zapojte sa do mikulášskej výtvarnej súťaže, ktorá je určená deťom od 8 do 15 rokov. Cenu prevezme víťaz 5. decembra na podujatí Večer splnených mikulášskych prianí, ale niečo za niečo!, v ktorom vystúpia: Roman Pomajbo, Samo Tomeček, víťazi U. S. Steel Talent Night 2006 Good Fancy, Richard Szilágyi so Silviou Kozákovou a tanečný súbor Unostar. V predvečer Mikuláša sa zároveň na Hlavnej ulici rozsvieti tradičná vianočná výzdoba v meste.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty, posielajte najneskôr do 10. novembra 2006 na adresu: Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice, alebo ich prineste osobne do budovy Vonkajších vzťahov, 2. posch., č. d. 205. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt, miesto pracoviska rodiča a mikulášske prianie. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac Informácií poskytneme na tel. č.: 055/ 673 40 06, 055/ 673 52 37. Víťaza, ako aj deti, ktorým splní Mikuláš priania, budeme čo najskôr telefonicky kontaktovať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...