Vyhľadávanie:

Tešili sa aj pacienti v nemocnici

Tešili sa aj pacienti v nemocnici

Komu by nebolo ťažko, keď ho choroba prikvačí na posteľ? A čo už tí, ktorých hospitalizácia v nemocnici pripravuje o predvianočnú náladu doma, v kruhu svojich blízkych? Predovšetkým na to mysleli v šačianskej nemocnici, keď pre svojich pacientov, ktorých nemalé percento tvoria aj hutníci, pripravovali milé prekvapenie. Pre potešenie, zahnanie clivoty a v nie jednom prípade i smútku.

"Príďte sa nadýchať medzi nás predvianočnej atmosféry," znelo pozvanie na malý vianočný koncert, ktorý sa uskutočnil minulý týždeň v stredu 14. decembra, krátko popoludní v posluchárni MUDr. Charváta. Tí čo prišli, určite neoľutovali. Po tom, čo im riaditeľ nemocnice Juraj Vančík aj v mene manažmentu nemocnice zaželal skoré uzdravenie a príjemný umelecký zážitok, sa na malom pódiu predviedli s vianočnými koledami, básničkami, pesničkami a tancom deti z materskej a základnej školy v Košiciach-Šaci a Základnej umeleckej školy v Medzeve. Za svoje výkony si od obecenstva vyslúžili veľký potlesk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...