Vyhľadávanie:

Titul obhajujú energetici

Titul obhajujú energetici

USSK sa začína v piatok 25. apríla 2014

Vzhľadom na klesajúci záujem o futbal z radov zamestnancov našej firmy, bude v tomto roku hrať o titul majstra U. S. Steel Košice len šesť mužstiev. Organizátori ich vyžrebovali do dvoch trojčlenných skupín, kde sa stretnú každý s každým. Prvé dve mužstvá zo skupín postúpia do semifinále, ktoré odohrajú systémom 1A - 2B a 2A - 1B. Porazení semifinalisti sa stretnú o 3. miesto a víťazi postúpia do finále.

Bližšie informácie o 53. ročníku turnaja pred štartom poskytol šéf organizačného výboru Ján Margita: "Kým ešte za čias VSŽ sme mali v turnaji až šestnásť tímov, v ostatných rokoch hráčov ubúda a viaceré závody majú kvôli nedostatku hráčov problém postaviť mužstvo. Keďže niektorí by si futbal predsa len radi zahrali, tento fakt sme zohľadnili pri nových propozíciách. Mužstvám sa tak naskytuje možnosť mať na súpiske štyroch cudzích hráčov. Môžu však byť iba z tých divíznych závodov, ktoré v turnaji štartovať nebudú. Okrem toho, vo futbale je zákaz štartu brigádnikov. Začíname v piatok 25. apríla už tradične na štadióne Technickej univerzity na Watsonovej ulici."

V skupine A budú hrať Teplá valcovňa, Energetika a Vysoké pece, B skupinu tvoria Vedenie, Zušľachťovne + obalová vetva a RMS. V piatok 25. apríla sa o 15.30 hod. stretnú TVa - Energetika a o 16.45 hod. Vedenie - Zu + OV, v pondelok 28. apríla o 15.30 hod. TVa - Vysoké pece, o 16.45 hod. Vedenie - RMS, v pondelok 12. mája o 15.30 hod. Zu + OV - RMS, o 16.45 hod. Energetika - Vysoké pece. Semifinále sa odohrá v piatok 16. mája a záverečné zápasy o umiestnenie na prvých troch priečkach sa budú hrať v piatok 23. mája. Zápas o 3. miesto bude na programe o 16. hodine a finále je naplánované na 17.30 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...