Vyhľadávanie:

Top manažérom kvality roka je Radomír Chovanec

Top manažérom kvality roka je Radomír Chovanec

Výsledky súťaže Top manažéri kvality roka 2018 vyhlásil Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky na slávnostnom podujatí, ktoré sa uskutočnilo v historickej budove Národnej rady SR v Bratislave v utorok 20. novembra 2018. V kategórii A – súkromný sektor si cenu Top manažér kvality 2018 prevzal náš kolega, manažér pre QMS Radomír Chovanec, ktorý je v U. S. Steel Košice zodpovedný za metodiku a riadenie projektov zameraných na rozvoj a efektívnosť systému manažérstva kvality, riadenie interných, procesných a výrobkových auditov, ale aj vykonávanie  auditov dodávateľov a zákazníckych auditov.

V ostatnom období sa Radomír Chovanec s dvadsaťpäťročnými pracovnými skúsenosťami vo fabrike  zaslúžil o návrh spôsobu implementácie prípravy na recertifikačné audity podľa noriem ISO 9001:2015 a IATF 16949:2016 a podieľal sa na celom rade ďalších aktivít súvisiacich s manažérskymi systémami riadenia v U. S. Steel Košice, a to vrátane minuloročnej práce na tvorbe a implementovaní softvéru pre manažérstvo  rizík a príležitostí.
„Ocenenie vnímam ako dôkaz správnosti postupov, ktoré sme zaviedli v U. S. Steel Košice i potvrdenie kreditu nášho systému manažérstva kvality ako ho vnímajú naši zákazníci. Z osobného hľadiska ho beriem ako  satisfakciu za roky práce, ktorú som odviedol v oblasti systému manažérstva kvality pre našu spoločnosť,“ poznamenal na margo ocenenia Top manažér kvality 2018 Radomír Chovanec. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...