Vyhľadávanie:

Tréneri HC Košice ostávajú

Tréneri HC Košice ostávajú

Tréner extraligového HC Košice Ján Šterbák i jeho asistent Anton Tomko majú dôveru členov Správnej rady HC Košice aj naďalej a budú pokračovať v trénerskej práci s hokejovým klubom v najbližšej sezóne 2007/2008 aj napriek nesplnenému cieľu - účasti vo finále Slovnaft extraligy. Po včerajšom mimoriadnom zasadnutí Správnej rady HC Košice to pre Oceľ východu potvrdila viceprezidentka občianskeho združenia Hokejový Club Košice a členka správnej rady združenia Elena Petrášková, asistentka generálneho právneho zástupcu USSK.

"Tréner Šterbák predniesol správnej rade ústne hodnotenie sezóny a play off. Toto hodnotenie spracuje do podrobnej písomnej správy, ktorú predloží na najbližšie zasadnutie správnej rady v polovici apríla. Je skoro robiť závery už teraz," povedala E. Petrášková. Zároveň však pripustila zmeny v kádri extraligového HC: "Ak k nim dôjde, tak z dôvodu omladzovania. Rozhodovať však budeme tiež až v polovici apríla". Hra košického tímu v základnej časti extraligy bola podľa nej výborná, o čom svedčili aj najvyššie návštevy v Steel Aréne v rámci Slovenska.

"Play off je už iná hra, nevyšla nám. Keďže je to všetko ešte veľmi čerstvé, budeme to vyhodnocovať po vzájomných diskusiách v správnej rade. Nechceme robiť predčasné závery. Jedno je však isté. Aj naďalej chceme ponúkať perfektným košickým fanúšikom výborný a oku lahodiaci hokej. Z vypadnutia som veľmi smutná, no ideme ďalej," povedala. "Moje osobné poďakovanie, i celej správnej rady, patrí fanúšikom za ich skvelé povzbudzovanie. Veríme, že také divadlo a dobrý hokej, aký chlapci ukázali v poslednom semifinálovom zápase s Trenčínom na domácom ľade, budú vídať aj v novej sezóne 2007/2008."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...