Vyhľadávanie:

Tréningy na Jahodnej

Tréningy na Jahodnej

V sobotu 23. januára 2016 sa na Kojšovskej holi uskutoční beh na lyžiach

Pred týždňom ako prví odštartovali tohtoročný jubilejný XX. ročník Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice hokejisti. Po nich sa v závere tohto týždňa bude konať v lyžiarskom bežeckom areáli na Kojšovskej holi súťaž v behu na lyžiach. Záujemcovia o tieto preteky sa do Zlatej Idky dopravia autobusom. Odchod je v sobotu 23. 1. o 7:00 z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Zo Zlatej Idky ich k chate Erika prepraví skriňová V3S. Slávnostné otvorenie bežeckej súťaže sa uskutoční o 9.30 hod. a na desiatu hodinu je naplánovaný štart pretekov prvej vekovej kategórie lyžiarov na bežkách.

O necelé tri týždne, v sobotu 6. februára 2016, sa uskutoční tretia časť tohtoročných zimných športových hier, a to preteky v snouborde, v obrovskom slalome detí našich zamestnancov, dospelých a detský zimný karneval na Jahodnej. Mnohí sa už na tieto preteky prihlásili a práve pre nich zabezpečili organizátori, tak ako po iné roky, tréningy na Jahodnej. Prvý je naplánovaný už na zajtra, 21. januára, od 18.00 do 20.00 hod., druhý tréning sa bude konať vo štvrtok 28. januára a tretí tak isto vo štvrtok 4. februára 2016. Možnosť využitia tréningových hodín platí jedine pre prihlásených dospelých zamestnancov USSK v kategóriách mužov a žien, ako aj pre bývalých zamestnancov - dôchodcov. Neplatí pre rodinných príslušníkov a deti našich zamestnancov. Doprava na tréningy je individuálna, v záujme bezpečnosti sa odporúča pretekárom používať lyžiarske prilby.                           

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...