Vyhľadávanie:

Tréningy Kardinálnych pravidiel po novom

Tréningy Kardinálnych pravidiel po novom

V uplynulom týždni absolvovali tréneri Kardinálnych pravidiel tréning. Obsah tréningu bol aktualizovaný a doplnený o niektoré nové prvky, ako rozpoznávanie nebezpečenstiev a ohrození a podobne. Horúcou novinkou je účasť profesionálov Bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v pozícii lektorov. K tomuto kroku sa odhodlalo vedenie útvaru generálneho manažéra pre bezpečnosť s hygienu na základe zrušenia zmlúv s externistami, ktorí v minulosti školili z Kardinálnych pravidiel. Keďže otázka bezpečnosti práce je v našej firme prioritou číslo jeden, bolo potrebné zabezpečiť profesionálnu úroveň tohto kľúčového tréningu.

Na otvorení tréningu sa zúčastnil i zástupca generálneho manažéra pre bezpečnosť a hygienu spolu s riaditeľmi pre bezpečnosť vyhradených technických zariadení a bezpečnosť práce. Školenia trénerov sa zúčastnili bezpečnostní technici a odborní pracovníci vyhradených technických zariadení USSK, dcérskych spoločností a vybraní zástupcovia prevádzok. Školiteľmi boli profesionálni lektori, ktorí sú gestormi jednotlivých oblastí Kardinálnych pravidiel. Tréningy z Kardinálnych pravidiel sa začínajú už na budúci týždeň podľa vopred určeného harmonogramu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...