Vyhľadávanie:

Trénovali s "profíkmi"

Trénovali s "profíkmi"

Skončil sa 7. ročník Letnej hokejovej školy

Košickú Steel arénu zaplnili mladé hokejové talenty. Od 29. júla do 2. augusta sa v nej konal siedmy ročník Letnej hokejovej školy, určený pre chlapcov a dievčatá vo veku od sedem do jedenásť rokov. Pre účastníkov kempu bol počas piatich dní pripravený pestrý program, ktorý pozostával z hokejových, ako aj doplnkových športových aktivít. "Dopoludnia deti trénovali na suchu v telocvični a na školskom ihrisku. Na obed sa presúvali na ľad do Steel arény, kde sa venovali prevažne zdokonaľovaniu korčuliarskej techniky. Popoludní boli pre deti pripravené doplnkové aktivity, napríklad floorbal alebo bowling," priblížil tréningový proces hlavný tréner Letnej hokejovej školy Tomáš Pollák. Deťom sa venovali aj ďalší skúsení odborníci - Bedřich Brunclík, Jozef Franc, Miroslav Kozárik, Ľubomír Micák, Vladimír Marinčin a Róbert Orság. Okrem trénerov sa na ľade každý deň objavili i niektorí hokejisti zo seniorského "áčka", ktorí košickým nádejam poskytovali množstvo cenných rád.

Posledný deň letného kempu patril slávnostnému vyhodnoteniu. Malých hokejistov v Steel aréne privítali viceprezidentka U. S. Steel Košice pre riadenie externých služieb a vzťahov Elena Petrášková a prezident HC Košice Juraj Mondík. Účastníkom kempu zaželali všetko dobré v novom školskom roku a hokejovej kariére a odovzdali im certifikáty. Deťom budú pobyt v kempe pripomínať aj mikiny s vytlačeným logom a dátumom konania Letnej hokejovej školy. Bodkou za slávnostným vyhodnotením bola autogramiáda s hokejistami HC Košice.

Podpisy deťom ochotne rozdali Martin Štrbák, Jiří Bicek, Peter Bartoš, Gabriel Spilar a Richard Jenčík.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...