Vyhľadávanie:

Tretí večer jubilantov

Tretí večer jubilantov

Ocenili dlhoročných zamestnancov spoločnosti

Po tretí raz v tomto roku sa priestory Spoločenského pavilónu zaplnili dlhoročnými zamestnancami železiarní, aby si spolu s manažmentom U. S. Steel Košice i spolupracovníkmi pripomenuli pracovné výročia - 30, 35 a 40 rokov práce pre hutu. Z divíznych závodov Energetika, Servis a služby, Mechanika, Opravy a Hutnícka druhovýroba zaujalo v piatok uplynulého týždňa miesta v slávnostne vyzdobenej sále takmer dvesto oslávencov. Spoločnosť im robili ich životní partneri.

"Najmladší" - tridsaťroční jubilanti si ďakovné listy a strieborné pamätné plakety prevzali už pri vstupe do miestnosti. Všetky ženy potešila aj červená ruža. V priebehu večera služobne starším kolegom, ženám po tridsiatich piatich rokoch práce a mužom po štyridsiatich rokoch práce v spoločnosti, odovzdali okrem ďakovných listov a zlatých pamätných medailí i darček v podobe náramkových hodiniek s vygravírovaným menom oslávenca.

Za vernosť firme železiarom poďakoval i tentoraz prezident U. S. Steel Košice David H. Lohr. Ako vždy nezabudol poďakovať aj všetkým rodinným príslušníkom za podporu a pochopenie. Prácu dlhoročných zamestnancov vyzdvihol tiež predseda Rady odborov OZ METALURG U. S. Steel Košice Mikuláš Duľa. Slávnostnosť večera umocnili svojou prítomnosťou i ďalší predstavitelia podniku. Viceprezidenti Miroslav Kiraľvarga, Martin Pitorák, Anton Jura, generálni manažéri Vladimír Jacko a Ján Vranec. Nechýbali ani riaditelia divíznych závodov a odboroví predáci, ktorých zamestnanci jubilovali.

Pri dekorovaní sa nezabudlo ani na tých zamestnancov, ktorí odpracovali v spoločnosti viac ako tridsaťpäť rokov a odišli do dôchodku vo zvýhodnenom veku 55 rokov. Ocenenie si prevzali Milan Takáč, Ján Luterán a Cyril Horský. Patrilo však i neprítomným Vincentovi Kokovi a Petrovi Zelienkovi.

Sála tlieskala i strojníkovi - predákovi divízneho závodu Energetika Milanovi Jelčovi a prevádzkovému inšpekčnému zámočníkovi divízneho závodu Mechanika Jánovi Antošovi. Prezident im odovzdal ocenenie, ktorým sa pripojil k udelenému vyznamenaniu za vernosť, obetavosť, vynikajúcu prácu a kvalitné plnenie pracovných úloh, ktoré im udelilo Ministerstvo hospodárstva v septembri tohto roku pri príležitosti Dňa baníkov, geológov, naftárov a hutníkov.

Po slávnostnom prípitku prednesenom prezidentom spoločnosti pokračoval večer v dobrej nálade. Tú rozprúdila železiarmi obľúbená skupina Drišľak. Do tanca potom vyhrávala hudobná skupina Magic Line.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...