Vyhľadávanie:

Trofej pre futbalistov Studenej valcovne

Trofej pre futbalistov Studenej valcovne

V sobotu 9. apríla 2016 sa v Infinity aréne konal 5. ročník halového turnaja v minifutbale, na ktorom sa zúčastnilo päť tímov z útvarov generálnych manažérov pre valcovne a finálnu výrobu. O cennú trofej bojovali mužstvá Radiátory a rúry, Zušľachťovne a obalová vetva, Studená valcovňa, Expedícia a Teplá valcovňa.

Hralo sa systémom každý s každým. Bez jedinej prehry turnaj absolvovali futbalisti Studenej valcovne, ktorí postupne zdolali Rar 2:1 (góly SVa Žák a Fejer), Zu + OV 1:0 (gól Mika) a TVa 2:0, (góly Vaško a Žák). Remizovali s Expedíciou 0:0. Druhé miesto si vybojovali hráči z tímu Radiátory a rúry a na treťom mieste sa umiestnil celok z Expedície. Kolektív futbalistov zo Studenej valcovne zvíťazil v doterajšej histórii turnaja už po druhý raz.

V tomto roku sa o tento skvelý úspech pod vedením manažéra Jaromíra Fottu pričinili hráči: Martin Vaško, Dušan Kopčík, Marek Mika, Milan Korenko, Martin Juhás, Ondrej Fejer, Marián Žák, Daniel Lukáč a Marek Šimco.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...