Vyhľadávanie:

Trofej pre Valcovne

Trofej pre Valcovne

O pohár prezidenta U. S. Steel Košice v halovom futbale bojovalo osem mužstiev

V Novoročnom halovom futbalovom turnaji manažérov bojovalo o pohár prezidenta U. S. Steel Košice v dvoch skupinách osem mužstiev. V tejto zimnej sezóne sa darí futbalistom z tímu Valcovne, ktorí si výborne počínali na nedávnom Vianočnom turnaji, organizovaným spoločnosťou Gerust, na ktorom naši valcovači získali v silnej konkurencii celkové prvenstvo po víťazstve 2:1 vo finále nad mužstvom Gerust. Podobný úspech zopakovali zverenci hrajúceho trénera Jozefa Fottu aj v sobotňajšom turnaji manažérov, keď po víťazstve v B skupine zdolali v semifinále vlaňajšieho víťaza celok ZHD 2:1 a vo finále vyhrali nad tímom Vedenia 3:0. O skvelý úspech mužstva Valcovne sa okrem J. Fottu pričinili hráči Ján Socha, Martin Vaško, Pavol Šteliar, Gabriel Ádam, Stanislav Smejkal, Marián Starzyk, Ivan Baláž a Radoslav Huňady. V jednotlivých skupinách boli tieto výsledky:

A SKUPINA

ZHD - Prvovýroba 0:0, Výskum - Expatriates 3:0 (góly Suchý, Girman a Haborák), ZHD - Expatriates 8:1 (Guliš a Hreščák po 3, Fedor a Mačaj po 1 resp. Reder), Výskum - Prvovýroba 0:3 (Bodnár 2, Tomašov 1), ZHD - Výskum 0:0, Expatriates - Prvovýroba 0:8 (Bodnár 3, Tomašov, Janšo, Hupcej, Gecík a Forrai po 1).

B SKUPINA

Vedenie - Valcovne 1:1 (góly Mondík, resp. Ádam), BSC Europe - Údržba 3:0 (Šándor, Petrov a Štuchal po 1), Vedenie - Údržba 2:0 (Ľ. Katunský a Knap po 1), Vedenie - BSC Europe 1:0 (Rusič), BSC Europe - Valcovne 1:3 (Štuchal, resp. Smejkal 3), Údržba - Valcovne 0:3 (Vaško, Socha a Ádam po 1). Semifinále: Prvovýroba - Vedenie 1:2 (Bodnár, resp. Knap a Šnír), Valcovne - ZHD 2:1 (Smejkal 2, resp. Guliš). O 3. miesto: Prvovýroba - ZHD 4:0 (Tomašov 2, Guliš a Bodnár po 1). Finále: Valcovne - Vedenie 3:0 (Ádam 2 a Smejkal).

V závere turnaja viceprezident Martin Pitorák odovzdal trom najlepším mužstvám i jednotlivcom cenné trofeje a medaily. Za najlepšieho brankára turnaja vyhlásili Jaroslava Dušku z Vedenia, najlepším hráčom bol Stanislav Smejkal z tímu Valcovní a najlepším strelcom sa so siedmimi gólmi stal Miroslav Bodnár z Prvovýroby.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...