Vyhľadávanie:

Turisti do Veľkej Fatry

Turisti do Veľkej Fatry

Klub turistov Víkend organizuje pre milovníkov pešej turistiky jednodňový autobusový zájazd do Veľkej Fatry. Uskutoční sa v sobotu, 26. júna 2010, s odchodom autobusu o 5.15 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Predpokladaný návrat je vo večerných hodinách. V rámci programu bude možné podniknúť túry až na šesť z desiatich vrchov tohto pohoria. Účastníci zájazdu sa budú môcť podľa svojich schopností rozhodnúť medzi piatimi alternatívami. Od náročnej celodennej túry až po relatívne najľahšiu, ktorej trasa meria len 15 kilometrov.

Trasy všetkých túr sa začínajú a končia vo Vyšnej Revúcej, podrobnejšie informácie o trasách na www.ktvikend.netkosice.sk. Cena zájazdu je 17 eur, zahŕňa dopravu do Vyšnej Revúcej a späť. Záujemcovia z radov zamestnancov U. S. Steel Košice sa môžu prihlásiť u Jána Geschwandtnera, mobil 0903 636 589. Účasť je na vlastné riziko, preto organizátor odporúča uzavrieť jednodňové poistenie pre pešiu turistiku vo Veľkej Fatre.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...