Vyhľadávanie:

Tvoja šanca hrať

Tvoja šanca hrať

Program podpory mladých športovcov pokračuje

Sú šikovní, nadaní, možno by sa mohli stať v budúcnosti úspešnými športovcami. Nie vždy sa to však podarí. Najmä vtedy, ak rozvoju schopností a talentu bráni zložitá sociálna situá­cia. Financovanie športových aktivít je náročné, nie každá rodina si ho môže dovoliť. Program podpory mladých hokejových, basketbalových a futbalových talentovaných nádejí, ktorý spoločnosť U. S. Steel Košice realizuje od roku 2006, vychádza v ústrety práve deťom zo sociálne znevýhodneného prostredia.

Za päť rokov existencie programu Tvoja šanca hrať podporila firma dovedna 323 talentovaných mladých hráčov. Bolo medzi nimi 216 hokejistov, 91 basketbalistiek a 16 futbalistov. A pokračuje sa ďalej. Žiadosti o zaradenie do programu v nastávajúcom školskom roku treba poslať do 9. septembra 2011 na adresu Eva Svrčeková, Vonkajšie vzťahy, U. S. Steel Košice, 044 54 Košice. Podmienky zaradenia do programu i ďalšie dôležité informácie poskytnú vedúci jednotlivých športových klubov, alebo ich nájdete na www.usske.sk/sport.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...