Vyhľadávanie:

U. S. Steel Europe s rekordnými výsledkami

U. S. Steel Europe s rekordnými výsledkami

U. S. Steel Corporation včera oznámila čistý zisk 302 mil. USD za 2. štvrťrok 2007, resp. 2,54 USD za akciu, v porovnaní s 273 mil. USD, resp. 2,30 USD za akciu v 1. štvrťroku 2007 a 404 mil. USD, resp. 3,22 USD za akciu v 2. kvartáli 2006. Prevádzkový zisk spoločnosti bol v 2. štvrťroku tohto roku 391 mil. dolárov v porovnaní s 346 mil. USD v 1. štvrťroku 2007 a 514 mil. USD v 2. štvrťroku 2006. John P. Surma, predseda Správnej rady U. S. Steel a CEO, komentoval výsledky nasledovne: "Mali sme ďalší dobrý štvrťrok s rekordnými výsledkami v U. S. Steel Europe. Počas kvartálu sme ukončili akvizíciu Lone Star Technologies v hodnote 2 miliardy USD a teší nás pokrok, ktorý sme doteraz urobili pri integrácii nových prevádzok a zamestnancov v rámci U. S. Steel."

V treťom štvrťroku korporácia očakáva nižšie príjmy v U. S. Steel Europe, vyplývajúce predovšetkým zo zvýšených nákladov súvisiacich s odstávkami, vrátane modernizácie vysokej pece v Srbsku, ktorej začiatok je plánovaný na september. Očakávané je zníženie dodávok, zatiaľ čo priemerné ceny z predaja by sa mali oproti úrovni v druhom kvartáli mierne zvýšiť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...