Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne

U. S. Steel Košice na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne

Na najvýznamnejšom priemyslovom veľtrhu v strednej Európe, Medzinárodnom strojárskom veľtrhu, ktorý sa začal v pondelok 10. septembra v Brne, sa zúčastňuje aj spoločnosť U. S. Steel Košice. Účasť na päťdňovom podujatí je pre podnik príležitosťou posilniť vzťahy so súčasnými obchodnými partnermi a získať nové kontakty s potenciálnymi klientmi. Expozícia na ploche 150 metrov štvorcových má tvar zvitku a nesie sa v duchu motta Blízko k vám.

"Blízko k vám neznamená iba to, že sme váš lokálny partner. Znamená to, že chceme zintenzívniť spoločný dialóg, porozumieť vašim podnikateľským aktivitám a nepredávať vám iba oceľ, ale ponúknuť komplexné riešenia, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše výsledky. Chceme byť partnerom, vďaka ktorému sa zlepší vaša konkurencieschopnosť," uviedol na pondelkovom stretnutí so zákazníkmi v meste veľtrhu viceprezident USSK pre predaj a marketing Christian Korn.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...