Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice na výstavách a veľtrhoch

U. S. Steel Košice na výstavách a veľtrhoch

U. S. Steel Košice bude v tomto roku prezentovať svoju produkciu na sedemnástich domácich a zahraničných výstavách a veľtrhoch. Na podujatia sú najbohatšie mesiace marec a máj, v ktorých sa uskutočnia zhodne, po tri výstavy. Na budúci mesiac sa budú môcť s radiátormi a rúrami oboznámiť záujemcovia v Taliansku a Nemecku. Už tradične nebude firma chýbať na slovenskom veľtrhu Racioenergia v Bratislave.

V máji obsadzuje košická huta Sajam Technike Beograd v srbskom Belehrade, Romtherm v Bukurešti v Rumunsku, Industriu v Budapešti v Maďarsku a Medzinárodný strojársky veľtrh v Nitre. Vystavovanými komoditami sú ploché valcované výrobky a radiátory. Z ďalších podujatí prvého polroka možno spomenúť veľtrh MTP v Poznani v Poľsku a CWIEME v Berlíne v Nemecku. Po prázdninách vycestujú obchodníci v septembri na veľtrh JZV do Záhrebu v Chorvátsku a do susednej Českej republiky, kde sa uskutoční v dňoch 20. - 24. 9. 2004 Medzinárodný strojársky veľtrh.

V októbri je na rade Aqua-therm v Petrohrade a Euroblech v Hannoveri. Na tejto špecializovanej výstave sa košickí oceliari predstavia po prvý raz. V novembri "pocestujú" radiátory z Košíc na veľtrh Aqua-therm do Prahy a pocínované výrobky predstaví huta v Paríži na veľtrhu Emballage. Francúzsku patrí aj rozlúčka s rokom. V prvej polovici decembra sa s plochými valcovanými výrobkami U. S. Steel Košice, rúrami a radiátormi, budú môcť oboznámiť návštevníci parížskeho veľtrhu Midest.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...