Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice po prvý raz otvorí svoj stánok na Košických Vianociach

U. S. Steel Košice po prvý raz otvorí svoj stánok na Košických Vianociach

Po prvý raz v histórii Košických Vianoc bude mať na Hlavnej ulici svoj stánok aj U. S. Steel Košice. Dôvodov prečo je niekoľko. Firma a mesto jednoducho patria k sebe. Na tejto väzbe sa nič nezmenilo ani po vstupe nového vlastníka do železiarní pred šiestimi rokmi. Naopak. U. S. Steel priniesla do našich končín dovtedy menej rozšírený princíp spoločensky zodpovedného správania sa. Deliť sa o úspechy, pomáhať slabším a odkázaným, konať dobro, je prirodzenou súčasťou angažovanosti firmy v regióne. Premieňať túto filozofiu v realitu môže vďaka hodnotám, ktoré vytvára kolektív spoločnosti.

Firme sa darí a nehovorí to sama o sebe. Už po druhý raz sa stala Firmou roka v hodnotení ekonomického týždenníka Trend, nasadenie v oblasti bezpečnosti práce ohodnotila medzinárodne uznávaná spoločnosť v oblasti bezpečnosti práce DuPont Safety Resources cenou za bezpečnosť. Tímová práca, tímový úspech. Tímu patrí aj poďakovanie Davida H. Lohra, prezidenta spoločnosti. Na domácej pôde ho vyslovil už niekoľkokrát a chce to urobiť ešte raz, verejne. Zároveň chce poďakovať aj Košičanom, ktorých si váži za podporu pri napĺňaní cieľov firmy.

O tom všetkom bude hovoriť stánok U. S. Steel. Ak sa pri ňom pristavíte, okrem poďakovania za vašu prácu a vašu podporu charitatívnym programom firmy, získate (po prihlásení sa zamestnaneckou kartou) malú pozornosť v podobe osobného poďakovania a želania všetkého dobrého v novom roku od prezidenta U. S. Steel Košice, vianočnú pohľadnicu, ktorou môžete potešiť vám milého človeka a tiež sladkú podkovu pre šťastie. V stánku budú prezentovať svoju činnosť aj neziskové organizácie, ktoré spoločnosť podporuje. Môžete sa dozvedieť viac o ich poslaní a môžete im aj pomôcť. Viac informácií získate aj o aktuálnych projektoch oceliarskej spoločnosti orientovaných na mladých hokejistov a basketbalistov, štipendijnom programe pre vysokoškolákov a grantovom programe pre školy zameranom na bezpečnosť.

Stánok bude otvorený denne od deviatej hodiny do dvadsiatej prvej hodiny od 5. decembra do 23. decembra 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...