Vyhľadávanie:

U. S. Steel pre Košice

U. S. Steel pre Košice

Dni dobrovoľníkov aj tohto roku

Hutníci už neraz dokázali, že sú ochotní dať svoj čas, energiu, vedomosti i schopnosti v prospech iných. Len tak. Bez nároku na odmenu. Spomeňme vlaňajšie podujatie Naše Košice, počas ktorého dobrovoľníci z radov košickej oceliarne opäť potvrdili, že im nezištná pomoc nie je cudzia. Aktívnou účasťou na rôznych aktivitách v oblasti vzdelávania, ochrany a podpory zdravia, sociálnej pomoci či starostlivosti o životné prostredie dali najavo, že im na meste, v ktorom žijú, záleží. A treba povedať, že urobili kus dobrej roboty. Video, ktoré si možno prezrieť na http://centralt.intranet.usske.sk/inf/media/video.htm, je toho jasným dôkazom.

Na základe niekoľkoročných dobrých skúseností pripravuje spoločnosť U. S. Steel Košice ďalšie dobrovoľnícke podujatie - U. S. Steel pre Košice. Uskutoční sa už na budúci mesiac, 15. a 16. mája a dobrovoľníci z radov zamestnancov firmy a jej dcérskych spoločností, ktorí sa rozhodnú do projektu zapojiť, budú mať možnosť vybrať si z viacerých aktivít. Okrem už tradičnej zbierky šatstva a darovania krvi pôjde najmä o manuálnu prácu spojenú s exteriérovými a interiérovými úpravami v ústave pre starých a chorých ľudí, v zoologickej záhrade, materskej škole pre handikepované deti, mládežníckej klubovni, útulku pre zvieratá, ale aj s terénnymi úpravami cyklistického chodníka.

V budúcich vydaniach Ocele východu vám postupne predstavíme subjekty, ktorým sa chystáme pomôcť, prinesieme tiež podrobnejšie informácie o organizácii dobrovoľníckeho podujatia a prihlášku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...