Vyhľadávanie:

U. S. Steel Talent Night 2005

U. S. Steel Talent Night 2005

Šikovní speváci, tanečníci a hudobníci dostávajú prostredníctvom U. S. Steel Košice aj tohto roku príležitosť ukázať svoj talent. Šancu preraziť majú prostredníctvom U. S. Steel Talent Night 2005, ktorá je už piatym ročníkom súťaže zameranej na vyhľadávanie mladých talentov z východného Slovenska.

V súťažných kategóriách tanec, spev a hudobné skupiny môžu účastníci predstaviť svoju tvorbu odbornej porote. K zmenám oproti minulým ročníkom dochádza v podmienkach súťaže. Veková hranica súťažiacich je od 15 do 25 rokov. Podmienkou je aj pôvod z východného Slo-venska a vlastná tvorba, v rámci ktorej súťažiaci vystúpia s tromi piesňami alebo choreografiami.

Prihlášky do súťaže je možné zasielať do 1. júna. V rovnakom mesiaci sa uskutočnia základné výberové kolá, z ktorých 10 súťažiacich v každej kategórii postúpi do kôl semifinálových. Vyvrcholením súťaže bude finálový večer, ktorý sa už tradične uskutoční v košickom štátnom divadle začiatkom septembra, a ktorý rozhodne o troch absolútnych víťazoch jednotlivých kategórií.

Ak teda poznáte vo svojom okolí šikovných tanečníkov, spevákov či skupinu, ktorá pravidelne nacvičuje v susedovej garáži, neváhajte a povedzte im o súťaži U. S. Steel Talent Night. Viac informácií o súťaži, pravidlách a prihlášku nájdete na stránkach www.talent.sk a v nasledujúcich číslach Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...