Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice získala ocenenie Najlepší globálny strategický partner za rok 2017

U. S. Steel Košice získala ocenenie Najlepší globálny strategický partner za rok 2017

Spoločnosť U. S. Steel získala prestížne ocenenie Najlepší globálny strategický partner za rok 2017 od Samsung Group, ktorá je jedným z najväčších výrobcov spotrebnej elektroniky a domácich spotrebičov na svete. Ako informoval Peter Dzurovčin, obchodný riaditeľ pre bielu techniku U. S. Steel Košice, ocenenie si zástupcovia košickej huty prevzali počas slávnostnej večere v Suwone v Južnej Kóreji 25. apríla 2018. Za spoločnosť Samsung sa na podujatí zúčastnili Senior viceprezident digital appliance business Seungwan Ko a viceprezidenti Yemok Yang a Kwangwon Bae z oblasti nákupu.

„Samsung na toto vyhodnotenie pozval zástupcov 12 dodávateľov z celého sveta, spomedzi ktorých bola práve spoločnosť U. S. Steel Košice, ako jediný zástupca z Európy, ocenená titulom najprofesionálnejší a najspoľahlivejší partner,” uviedol Dzurovčin. „Zástupcovia košickej firmy boli počas tohto večera až trikrát pozvaní na pódium aby prezentovali svoju spoločnosť a spoluprácu so Samsungom. Počas ceremoniálu navyše sedeli tesne po pravici predstaviteľov top manažmentu Samsung Group, čo je v Kóreji považované za prejav maximálnej úcty a rešpektu,” uvádza Peter Dzurovčin.

„Je to výsledok špecifického úsilia viacerých tímov z U. S. Steel Košice, ktoré sa v posledných niekoľkých rokoch sústredili na našich strategických zákazníkov. Ocenenie navyše podčiarkuje naše úsilie ostro zamerané na dodávky a bezpečnú výrobu pri zachovaní vynikajúcej kvality za rozumnú cenu. Som šťastný, že sme získali ocenenie, ktoré je vyvrcholením úsilia tisícok ľudí pracujúcich v našom košickom podniku,” povedal k tomu Scott Buckiso, prezident spoločnosti U. S. Steel Košice.

U. S. Steel Košice v súčasnosti spolupracuje s tromi výrobnými závodmi spoločnosti Samsung (jedným z oblasti veľkých domácich spotrebičov a dvomi výrobcami TV), no na základe dobrých skúseností spoločnosť Samsung pripravuje ďalšie rozšírenie tejto spolupráce pre továrne v Egypte a v Rusku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...