Vyhľadávanie:

Údržbári majú nové tréningové centrum

Údržbári majú nové tréningové centrum

Údržbári majú nové školiace centrum. Tréningové centrum pre Kardinálne pravidlá údržby otvorili minulý týždeň v stredu, 1. októbra, v hale jemno mechanických dielní (JMD) prevádzky Elektroopravy hutníckych agregátov DZ Opravy.

"Myšlienka vytvoriť tréningové centrum vznikla už v roku 2007, zámer sme na skutočnosť začali premieňať v januári tohto roku," informovala manažérka projektu Mária Barnová z úseku generálneho manažéra pre podporu výroby U. S. Steel Košice. "Vhodné miesto sa podarilo nájsť v hale JMD, ktorú sme na účely školiaceho centra upravili. Súbežne naši zamestnanci vyrábali potrebné názorné pomôcky na výučbu. Funkčné panely a makety sú dielom zamestnancov divízneho závodu Mechanika. V tréningovom centre sa nachádza desať samostatných stanovíšť, zvlášť pre každé Kardinálne pravidlo údržby. Teoretickú časť výučby, ku ktorej sme spracovali aj písomný školiaci materiál, realizujeme v samostatnej učebni."

Údržbári chcú tréningové centrum, jeho odbornú i teoretickú časť, ďalej rozvíjať. Cieľom je, aby si každý údržbár osvojil najlepšie metódy, stratégie a činnosti, ktoré zefektívňujú údržbársku činnosť, znižujú náklady a zlepšujú spoľahlivosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...