Vyhľadávanie:

Udržiavame si dominantné postavenie

Udržiavame si dominantné postavenie

Za účasti 815 vystavovateľov a spoluvystavovateľov, ktorí zastupujú ďalších približne 450 firiem z 25 štátov, sa od 20. do 23. mája uskutočnil v Nitre 15. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu (MSV). Zúčastnila sa na ňom aj spoločnosť U. S. Steel Košice, jubilejný veľtrh otvoril minister hospodárstva SR Ľubomír Jahnátek. Najlepší zákazníci U. S. Steel Košice sa v utorok, 20. mája, stretli na tradičnej Čaši vína s generálnym manažérom pre stredoeurópsky región Gabrielom Holubom.

"Historicky má U. S. Steel Košice na domácom slovenskom trhu dominantné postavenie," konštatoval generálny manažér. "Slovenská ekonomika, ako aj ekonomika celého stredoeurópskeho regiónu, sa rozvíja nezvyčajne vysokým tempom, čo pozitívne prispieva k rastúcej spotrebe plochých valcovaných výrobkov. Táto skutočnosť, ako aj neexistencia obchodných bariér v rámci EÚ, láka na tieto trhy väčšinu našich konkurentov, preto musíme venovať naozaj veľkú pozornosť posilneniu a najmä rozvoju našich pozícií na týchto tradične "našich domácich" trhoch. Aj účasť na veľtrhu v Nitre poskytuje mnoho príležitostí na stretnutia s tradičnými a tiež potenciálnymi zákazníkmi. Ako každý rok, aj teraz sme mali česť privítať približne päťdesiat obchodných partnerov na spoločenskom podujatí, kde sme sa im mohli poďakovať za spoluprácu a podporu. Účasť na tohtoročnom MSV Nitra môžem hodnotiť z hľadiska počtu obchodných rokovaní a vysoko pozitívnych reakcií zo strany zákazníkov na našu expozíciu naozaj veľmi kladne." Účasť v Nitre hodnotil pozitívne aj riaditeľ obchodnej kancelárie Košice Slavomír Jánošík.

"MSV v Nitre je vhodnou príležitosťou na stretnutie s našimi dlhoročnými, ako aj potenciálnymi zákazníkmi. Prítomní boli takmer všetci naši slovenskí zákazníci, buď ako samostatní vystavovatelia alebo ako návštevníci. Rozhovory a záujem návštevníkov veľtrhu o produkciu U. S. Steel Europe potvrdili, aj napriek rastúcej konkurencii, naše dominantné postavenie v regióne."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...