Vyhľadávanie:

Upratovanie prevzala ISS Facility Service spol. s r.o.

Upratovanie prevzala ISS Facility Service spol. s r.o.

Spoločnosť ISS Facility Service (Integrated Service Solutions) zvíťazila v tendri na poskytovanie služieb upratovania v U. S. Steel Košice a 1. augusta nahradila firmu Šuchterová - Upratovací servis, s.r.o., ktorá pôsobila v hute od roku 2001. ISS založili v roku 1901 v Kodani v Dánsku a dnes je najvýznamnejším svetovým dodávateľom v oblasti upratovania. V 250 krajinách využíva služby firmy viac ako 200 tisíc zákazníkov. Na Slovensku je ISS súčasťou trhu od roku 1993.

Má viac ako päťsto zákazníkov a viac ako päťtisíc zamestnancov. Je držiteľom certifikátov ISO 9001, 14 001, 18 001. Nový poskytovateľ služieb prevzal aj všetkých zamestnancov firmy Šuchterová, ak o to prejavili záujem. Podľa slov zástupkyne generálneho manažéra pre nákup USSK Marty Valentínovej, ISS deklaroval kvalitnejšie služby, najmä v oblasti technického vybavenia a logistiky, za cenovo vyhovujúcich podmienok.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...