Vyhľadávanie:

Úrazom sa dá zabrániť!

Úrazom sa dá zabrániť!

Čo ukázal prieskum bezpečnosti a aké sú odporúčania firmy DuPont v USS Corporation

Na tohtoročných aprílových stretnutiach vedenia U. S. Steel Košice so zamestnancami firmy, venovaných bezpečnosti práce, odznelo aj konštatovanie, že cieľom korporácie USS je dostať sa v tejto oblasti na úroveň firiem Alcoa a DuPont, ktoré patria medzi svetovú špičku. Neostalo len pri slovách. U. S. Steel Corporation uzatvorila dohodu s firmou DuPont, pričom jej experti v období od 25. apríla do 17. júna uskutočnili formou dotazníkov a osobných pohovorov so zamestnancami prieskum úrovne bezpečnosti práce v deviatich prevádzkach korporácie v USA, Srbsku a v Košiciach.
Minulý týždeň sa vo štvrtok a piatok zišli topmanažéri U. S. Steel Košice na spoločnom mítingu s cieľom oboznámiť sa s výsledkami prieskumu a odporúčaniami firmy DuPont a zároveň prispieť vlastnými návrhmi k zvýšeniu úrovne bezpečnosti práce. Analýzu a odporúčania firmy DuPont na mítingu prezentoval jej expert Paul Kende. V U. S. Steel Košice sa z dotazníkov, ktoré dostali všetci zamestnanci firmy, vrátilo späť vyplnených 12 168, čo predstavuje 87% z celkového počtu. Vo forme rozhovorov sa do projektu zapojilo 79 našich zamestnancov.
Súčasťou spomínaného mítingu bola skupinová diskusia. Účastníci boli v prvom dni rozdelení do šiestich a v druhom do štyroch skupín. Tieto pracovné skupiny sa vyjadrovali k výsledkom prieskumu a zároveň priložili ruku k dielu aj svojimi podnetnými návrhmi smerujúcimi k vyššej bezpečnosti pri práci. Svoje poznatky prezentovali ostatným účastníkom mítingu.
Prezident David Lohr a viceprezident Scott Pape začiatkom septembra odprezentujú v Pittsburghu podnetné myšlienky našich zamestnancov smerujúcich k zvyšovaniu bezpečnosti pri práci a zabráneniu vzniku všetkých nehôd v pracovnom procese, ktoré odzneli na minulotýždennom mítingu OBP k prieskumu firmy DuPont v našej spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...