Vyhľadávanie:

Urobme, všetci spoločne, dobrú vec

Urobme, všetci spoločne, dobrú vec

Železiari, zapojme sa do dobrovoľnej zbierky pre košickú detskú onkológiu

Pomôcť Oddeleniu detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice v Košiciach získať kvalitné polohovateľné elektrické postele s vybavením pre malých pacientov, ktoré môžu významnou mierou ovplyvniť samotnú liečbu detí so závažným ochorením a jej priebeh, je cieľom tohtoročnej zbierky medzi zamestnancami spoločnosti U. S. Steel Košice.

Sumu 4,50 eura alebo viac bude môcť každý z nás  darovať  podpísaním formuláru, ktorý bude v najbližších dňoch k dispozícii na každom pracovisku. Urobme, všetci spoločne, dobrú vec. Pomôžme tým najbezbrannejším – deťom, bojujúcim s najzákernejšou chorobou ľudstva. Už sme to neraz dokázali...

Spoločný finančný dar košických hutníkov odovzdá jeden z nás zástupcom Oddelenia detskej onkológie a hematológie Detskej fakultnej nemocnice na vianočnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční 9. decembra 2016 v Štátnom divadle Košice.

Viac informácií  prinesieme v budúcom vydaní Ocele východu a na intranetovej stránke spoločnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...