Vyhľadávanie:

USE THE CITY - CVAKNI SI MARATÓN 2010 má víťaza

USE THE CITY - CVAKNI SI MARATÓN 2010 má víťaza

Už po druhýkrát vyhlásila nezisková organizácia Košice - Európske hlavné mesto kultúry 2013 v spolupráci s Medzinárodným maratónom mieru Košice 2010 fotosúťaž USE THE CITY - CVAKNI SI MARATÓN pre každého, kto rád fotografuje. Tento rok sa do súťaže prihlásili autori z celého Slovenska a porota vyberala zo 151 zaregistrovaných fotografií.

Porota v zložení Pavel Maria Smejkal, Ivan Fleischer, Peter "reefe" Kováč, Viktor Breiner a Miroslava Grajciarová sa na svojom zasadnutí jednohlasne zhodla a hlavnú cenu udelila Jozefovi Pajerskému za fotografiu s názvom Na hrane. Ďalších sedemnásť vybraných fotografií od jedenástich autorov bude vystavených na citylightoch priamo v centre mesta v rámci Citylight gallery, ktorá ožije maratónom od 16. do 23. novembra 2010. Medzi jedenástimi vyhodnotenými autormi je aj zamestnanec USSK z DZ Studená valcovňa Ján Kisucký, ktorý sa umiestnil na 5. mieste. Je našim stálym spolupracovníkom a jeho fotografie sa často objavujú na stránkach Ocele východu. Na citylightoch v centre mesta budú vystavené tri jeho fotografie s názvami Maratónske impresie, Občerstvenie a MMM LIVE.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...