Vyhľadávanie:

Uskutočnil sa bál U. S. Steel Košice

Uskutočnil sa bál U. S. Steel Košice

Pozvanie na tohtoročný bál spoločnosti U. S. Steel Košice, ktorý sa uskutočnil 10. januára v DoubleTree by Hilton, prijalo tristopäťdesiat hostí.

Medzi košických oceliarov zavítali veľvyslanec USA v Slovenskej republike Theodore Sedgwick, štátny tajomník Ministerstva životného prostredia SR Vojtech Ferencz, predseda Košického samosprávneho kraja Zdenko Trebuľa, viceprimátori Košíc Renáta Lenártová a Martin Petruško, ako aj ďalší predstavitelia verejného a spoločenského života na východnom Slovensku. Nechýbali samozrejme významní zákazníci našej firmy z Českej republiky, Francúzska, Írska, Maďarska, Poľska, Slovenska, Talianska, Ukrajiny, USA a Veľkej Británie. Na podujatí sa tiež zúčastnili prezident a výkonný riaditeľ korporácie U. S. Steel Mario Longhi a viceprezident pre biznis s rúrami David J. Rintoul s manželkou Mary.

Ples, na ktorom účinkovali Peter Bič Project, Desmod, U. S. Steel Košice Band, Diplomatic Immunity Band a Foursomeone, moderovali Janette Štefanková a Marcel Merčiak.

Súčasťou bálu bola už po ôsmy raz aukcia dvadsiatich siedmich diel, ktoré vytvorili devätnásti autori minulý rok na podujatiach organizovaných oceliarskou spoločnosťou - Hutníci maľujú s umelcami, Fotografickom plenéri USSK a medzinárodnom workshope Inšpirácie v kove. Výťažok z aukcie 6990 eur venovali organizátori plesu Občianskemu združeniu Červený nos Clowndoctors.

Počas osemročnej histórie organizovania aukcií prispeli účastníci bálu U. S. Steel Košice na dobročinnosť viac ako 47 tisícami eur.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...