Vyhľadávanie:

Úspešná reprezentácia našich

Úspešná reprezentácia našich

Mužstvo Rady odborov z U. S. Steel Košice po tretíkrát víťazom turnaja v Třinci

Stalo sa už tradíciou, že v  mesiaci november organizuje Základná organizácia OS KOVO Třinecké železiarne Medzinárodný turnaj v halovom futbale O pohár ZO OS KOVO TŽ.  Rozhodli sa, že ani tento rok nebude výnimkou a usporiadajú v poradí už  jedenásty ročník tohto obľúbeného športového podujatia. Pozvanie na turnaj dostala aj Rada odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice. A keďže  mužstvo reprezentujúce Radu  odborov a zároveň aj U. S. Steel Košice sa tohto podujatia zúčastňuje pravidelne, rozhodovanie bolo ľahké. 

Do zápolenia sa v sobotu 18. novembra zapojilo sedem mužstiev z Čiech, Slovenska a z Poľska, a to konkrétne ZO OS KOVO Třinecké železiarne, Rada odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice, CMC Zawiercie, Odbory Kovo Mladá Boleslav, Kovo HM Ostrava, Kovo Strojárne a stavby Třinec a Vesuvius ČR. Hralo sa systémom každý s každým, takže každé mužstvo odohralo v priebehu dňa šesť zápasov. Boli to náročné stretnutia a každý chcel byť úspešný, ale hlavnou myšlienkou bolo športovo sa vyžiť v duchu fair play a zároveň vzájomne sa spoznať. Mužstvo Rady odborov vyhralo zo šiestich zápasov päť a s aktívnym skóre 17:5 tento medzinárodný turnaj vyhralo. Výbornou hrou a vystupovaním veľmi dobre reprezentovali odborovú organizáciu i košickú oceliareň. V hodnotení jednotlivcov bol  náš Tomáš Mačaj ocenený ako najlepší hráč turnaja, čo len potvrdilo, že sme tam mali veľmi dobré mužstvo v zložení: David Szwanczar (brankár), Marcel Hintoš, Jozef Juhas, Peter Dieneš, Maroš Varga, Tomáš Mačaj, Martin Pročka, Roland Demko, Lukáš Lindvai, ktorého vedúcimi boli Jozef Veselý a Pavel Grega.

Tohtoročné víťazstvo mužstva Rady odborov na Medzinárodnom turnaji v halovom futbale v Třinci je v poradí tretie. Hráči dokázali, že vedia úspešne reprezentovať odbory a firmu nielen na pracoviskách, ale  aj na športovom poli, za čo im patrí veľká vďaka.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...