Vyhľadávanie:

Úspešné podujatia za podpory huty

Úspešné podujatia za podpory huty

Prílev listov na adresu U. S. Steel Košice so slovami vďaky za pomoc a podporu pri organizovaní rôznych charitatívnych, kultúrnych a vzdelávacích podujatí na sklonku minulého roka pretrváva. Jeden z nich k nám prišiel aj zo Žiliny, od Svetozára Martinického, správcu neinvestičného fondu Podoby, ktorý okrem iného píše:

"Aj vďaka vašej láskavej pomoci mohol neinvestičný fond Podoby uskutočniť nádherné vianočné benefičné koncertné turné pod názvom V slovenskom betleheme, ktoré sa uskutočnilo v Prešove, Rajeckej Lesnej, Žiline a Bratislave. Výťažok z koncertov bol venovaný na ďalšie zveľaďovanie chrámov a slovenského betlehemu v Rajeckej Lesnej. Nadšení diváci v preplnených kostoloch s obdivom počúvali nádherné slovenské ľudové koledy v podaní folklórneho súboru Šarišan, vynikajúcej speváčky Moniky Kandráčovej, Obývačkového orchestra Ruda Patrnčiaka z Terchovej, či folklórneho súboru Rozsutec. Aj touto cestou si dovoľujeme čo najúprimnejšie poďakovať za vašu podporu tomuto veľmi úspešnému podujatiu."

Vedúci katedry technológie a materiálov Strojníckej fakulty TU v Košiciach Emil Spišák sa v mene študentov poďakoval za dobre organizovanú exkurziu vo fabrike, ktorá sa uskutočnila v rámci programu inžinierskeho štúdia, v odbore Strojárske technológie a materiály. Zvlášť Ľubomíre Šoltésovej z Centra pre návštevníkov a za starostlivosť a odborný výklad Milanovi Haluškovi z Technicko-diagnostických služieb a Jozefovi Stanovi z Labortestu. "Radi by sme sa vám poďakovali za priazeň, ktorú ste venovali nášmu detskému domovu v roku 2003," dali nám vedieť chlapci a dievčatá so svojimi tetami a ujami z Tisovca. "Vďaka vám sme dokončili zariadenie priestorov, v ktorých bývame, prežili sme krásne prázdniny, navštívili zaujímavé miesta a podujatia. Svojou finančnou i materiálnou pomocou ste nám pomohli prežiť krásne Vianoce a s úsmevom a optimizmom vstúpiť do roku 2004. Prajeme vám, aby ste nachádzali pramene pomoci tým, ktorí pre svoje kroky životom potrebujú vedieť, že je tu niekto, kto pomôže, komu na šťastí druhých záleží."

Sponzorský príspevok U. S. Steel Košice na organizáciu vianočného turnaja si cenia aj mládežníci z Volejbalového klubu Šaca.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...