Vyhľadávanie:

Už tretia Road Show

Už tretia Road Show

Spoločnosť U. S. Steel Košice sponzoruje už po tretí raz investičnú Road Show v severnej Amerike. Cieľom tohto seminára je priniesť do oblasti východného Slovenska priame zahraničné investície.

Zástupcovia Centra ekonomického rozvoja USSK v úzkej spolupráci s agentúrou SARIO odštartovali kolo konferencií v Toronte - teda po prvý raz bola táto akcia prezentovaná v Kanade. Po celý týždeň bude tím expertov prezentovať možnosti východného Slovenska potenciálnym investorom aj v New Yorku, Chicagu a Detroite.

Súčasťou stretnutí s investormi je takisto overený a vysoko oceňovaný investičný workshop, zameraný na rozličné detaily a fakty, týkajúce sa investovania na Slovensku. Okrem prediskutovania možností potenciálni investori sú detailne informovaní o možných prekážkach a akým spôsobom ich treba riešiť.

"Každý investor by mal vedieť o veľkých investičných možnostiach na Slovensku. Atmosféra, ako aj podpora podnikateľskej komunity, sú vynikajúce. Je dôležité, aby tí, ktorí zvažujú investovanie, pochopili pozitívne faktory, ktoré sa tu udiali a ktoré ďalej prebiehajú na Slovensku vo vzťahu k investovaniu," povedal Christopher Navetta, prezident spoločnosti U. S. Steel Košice.

Spoločnosť U. S. Steel sa v čase akvizície v Košiciach dohodla so slovenskou vládou, že bude podporovať ekonomický rozvoj Slovenska. U. S. Steel sa rozhodla pokračovať v tejto podpore aj napriek tomu, že pôvodný prísľub vypršal pred viac ako rokom. "Existujú tu veľké možnosti a chceme urobiť čo najviac, aby Slovensko a náš región tieto príležitosti využili čo najlepšie vo svoj prospech. Zaslúžia si to," povedal prezident Navetta.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...