Vyhľadávanie:

Už túto nedeľu

Už túto nedeľu

Hollywoodsky karneval na Deň detí

Spoločnosť U. S. Steel Košice vás pozýva už túto nedeľu osláviť Medzinárodný deň detí. Podujatie v štýle hollywoodskeho karnevalu sa uskutoční 28. mája o 14.00 hod. v areáli zoologickej záhrady v Košiciach. V programe vystúpi Petra Humeňanská, Šašo Maroš, Jozef Hruškoci, skupina Magnet, kúzelník Melies, Dychový orchester mladých, klub Brilant, tanečná skupina Hviezdička a tanečné divadlo Vánok. Pre všetky deti z Košíc a širokého okolia sú pripravené aj ďalšie sprievodné atrakcie ako skákacie nafukovadlá, karnevalové líčenie či detský kadernícky salón. Za symbolický poplatok sa deti môžu previezť na koníkoch či zajazdiť si na autíčkach. Súčasťou podujatia bude aj módna prehliadka karnevalových masiek. Všetky deti, ktoré prídu osláviť Deň detí v karnevalovom kostýme, sa môžu zapojiť do módnej prehliadky, za čo ich odmeníme sladkosťami.

Spoločnosť U. S. Steel Košice vás pozýva už túto nedeľu osláviť Medzinárodný deň detí. Podujatie v štýle hollywoodskeho karnevalu sa uskutoční 28. mája o 14.00 hod. v areáli zoologickej záhrady v Košiciach. V programe vystúpi Petra Humeňanská, Šašo Maroš, Jozef Hruškoci, skupina Magnet, kúzelník Melies, Dychový orchester mladých, klub Brilant, tanečná skupina Hviezdička a tanečné divadlo Vánok. Pre všetky deti z Košíc a širokého okolia sú pripravené aj ďalšie sprievodné atrakcie ako skákacie nafukovadlá, karnevalové líčenie či detský kadernícky salón. Za symbolický poplatok sa deti môžu previezť na koníkoch či zajazdiť si na autíčkach. Súčasťou podujatia bude aj módna prehliadka karnevalových masiek. Všetky deti, ktoré prídu osláviť deň detí v karnevalovom kostýme, sa môžu zapojiť do módnej prehliadky, za čo ich odmeníme sladkosťami. Pre deti sú pripravené aj diplomy s hviezdou slávy.

Najkrajšie masky oceníme tak, ako to robia v Hollywoode - soškou Oscara a vyberieme sa s nimi na dobrodružný výlet safari busom. Okrem sladkostí budeme rozdávať deťom v ZOO krásne škrabošky sloníka, kačiatka, levíka či žabky a balóny. So šašom Marošom si deti zaspievajú pesničky, vytvoríme si galériu na šnúre a deti vyskúšame v teste z toho, či poznajú postavičky z rozprávok. Za symbolické vstupné 20 (detský lístok) a 40 Sk na vás čaká naozaj pestrý program. Na zakúpenie vstupeniek môžete využiť aj poukážky RELAXPASS. Vstup do ZOO bude možný už od 13.00 hod. Na všetky deti sa teší organizátor podujatia, útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy.

Dôležité upozornenie
Keďže parkovacích miest pri ZOO Košice nie je veľa, odporúčame vám necestovať na podujatie autom a využiť radšej spoje MHD. Dopravný podnik mesta Košice posilní všetky bežné spoje do ZOO Košice, autobusu č. 29 od zastávky OD Mier v čase o 12.07, 12.37, 13.07 a 13.37 a takisto posilní aj spoje zo ZOO späť do Košíc s odchodom od 17.00 do 19.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...