Vyhľadávanie:

Uzávierka fotosúťaže o tri dni

Uzávierka fotosúťaže o tri dni

Fotografie vašich domácich miláčikov prijímame do 15. novembra

Už iba tri dni vás delia od uzávierky fotosúťaže, ktorú vyhlásila Oceľ východu a v ktorej môžete vyhrať tisíc, dve tisíc a tri tisíc korún. Odmena je určená pre autorov najkrajších fotografií domácich miláčikov, teda zvieratiek, ktoré s vami žijú.

Fotografie prijímame do 15. novembra. Očakávame zaujímavé snímky vašich zvieracích spoločníkov a poteší nás, ak pripojíte aj zopár viet o tom, ako sa zvieratko volá, ako dlho s vami žije, prečo ste si ho zaobstarali, ako vás teší, prípadne aký zaujímavý zážitok ste s ním prežili. Ak ste sa ešte nerozhodli, prípadne potrebujete oživiť informácie o podmienkach súťaže, tu sú:

  • súťaž je určená pre zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností
  • každý účastník môže zaslať maximálne tri fotografie (na fotografickom papieri)
  • formát minimálne 13 x 18 centimetrov
  • na zadnú stranu napíšte vaše meno, adresu, názov divízneho závodu v ktorom pracujete, osobné číslo a telefonický kontakt

Fotografie môžete priniesť osobne do redakcie Ocele východu (budova Vonkajších vzťahov - Vstupný areál USSK) alebo poslať poštou na adresu: Oceľ východu, U. S. Steel Košice, s.r.o., 044 54 Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...