Vyhľadávanie:

Uzávierka o dva dni

Uzávierka o dva dni

Už len dva dni ostávajú do uzávierky piateho ročníka grantového programu Spoločne pre región z dielne spoločnosti U. S. Steel Košice a Karpatskej nadácie. Na podporu zaujímavých a inovatívnych projektov zameraných na voľno-časové aktivity detí a mládeže, environmentálnu výchovu a vzdelávanie, bezpečnosť, šport, zachovanie kultúrnych hodnôt a spoluprácu medzi rôznymi kultúrami má byť prerozdelených 27 tisíc eur.

O grant v maximálnej hodnote 3 300 eur sa môžu uchádzať neziskové organizácie a miestne samosprávy z východného Slovenska do 3. februára 2012. Ak ste v svojej obci či meste aktívni v spomínaných oblastiach a máte v talóne myšlienku, do realizácie ktorej viete zapojiť ďalších ľudí a rôzne subjekty, nezabudnite. Projekty, v ktorých sa dobrovoľnícky angažujú zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností, sú obzvlášť vítané. Prihlášky a ďalšie podrobnosti o grantovom programe získate na www.usske.sk alebo www.karpatskanadacia.sk.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...