Vyhľadávanie:

Uzávierka prihlášok 12. júna

Uzávierka prihlášok 12. júna

U. S. Steel Talent Night 2006

Spievate, tancujete alebo hráte v hudobnej skupine? Poznáte vo svojom okolí talentovaných ľudí, ktorí tancujú, skladajú piesne a píšu si vlastné texty? Je tu príležitosť prihlásiť sa do 6. ročníka súťaže U. S. Steel Talent Night, ktorej hlavným organizátorom a vyhlasovateľom je spoločnosť U. S. Steel Košice.

Cieľom podujatia je podpora tvorivých aktivít talentovaných mladých ľudí, ktorí sa venujú spevu, hrajú v hudobnej skupine, alebo tancujú. Všetci prihlásení účastníci dostanú tričko s logom súťaže a CD kompiláciu s piesňami minuloročných víťazov. Viac o podmienkach prihlásenia do súťaže U. S. Steel Talent Night 2006 sa dozviete na stránke www.talent.sk a na tel. č. 055/673 40 06, 055/673 52 37. Formulár prihlášky nájdete v Oceli východu, ale môžete sa prihlásiť aj elektronicky cez stránku projektu. Vypísanú prihlášku je možné priniesť aj osobne organizátorovi súťaže, ktorým je útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy (budova Vonkajších vzťahov, 2. poschodie, č. dv. 205). Uzávierka prihlášok je 12. júna 2006.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...