Vyhľadávanie:

Uzávierka prihlášok sa blíži

Uzávierka prihlášok sa blíži

Letné platené stáže pre vysokoškolákov v U. S. Steel Košice aj v tomto roku

Po dobrých skúsenostiach bude aj v tomto roku pokračovať v spoločnosti U. S. Steel Košice projekt letných platených stáží. Je určený pre študentov, ktorí v roku 2005 ukončia tretí alebo štvrtý ročník univerzity či vysokej školy. Oceliarska spoločnosť im ponúka príležitosť zapojiť sa do výrobných i riadiacich činností firmy a možnosť získať praktické skúsenosti, znalosti a zručnosti, ktoré sa dajú v škole ťažko nadobudnúť. Nesporným motivačným faktorom je tiež, podľa slov riaditeľa úseku Personálny servis a vzdelávanie Milana Polču, budúca možná pracovná ponuka.

Už len päť dní majú záujemcovia o účasť na letnej platenej stáži v spoločnosti U. S. Steel Košice na doručenie svojho životopisu v slovenskom i anglickom jazyku na útvar Riaditeľa pre personálny servis a vzdelávanie. Treba tak urobiť do 30. januára tohto roku, a to aj elektronickou poštou na e-mail: internship@sk.uss.com, www.usske.sk. Splniť však budú musieť aj ďalšiu podmienku - absolvovať do konca marca test z angličtiny a do 15. júna i pohovor v anglickom jazyku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...